Скандалот „Мафија“ и третманот од страна на надлежните на истиот покажува дека во Македонија правда нема.

-Зошто? Затоа што Заев ја штити мафијата, а го угнетува и пљaчка народот.

Од ВМРО-ДПМНЕ обвинуваат дека власта предводена од Заев и СДСМ не знае што се европски вредности,а и правдата некогаш нема да биде задоволена бидејќи тие заштитуваат  криминалци, мафијаши и оти за лица блиски до власта не важи законот.

-Правда за Заев е кога одговараат службеници со смешни казни, а за вистинските виновници како Оливер Спасовски не важи законот.Овој случај, како и сите кримнали на СДСМ ќе имаат разрешница според сите меѓународни норми!