Со неа се дискутира за актуелната политичка ситуација. Погледнете го видеото во живо.

Утро со Златев

ПРИВЕДЕН ДРАГИ РАШКОВСКИ, ВЛАСТА ГО БЛОКИРА ПАКЕТОТ МЕРКИ ВО СОБРАНИЕТО!
ГОСТИБ : ГОРДАНА СИЉАНОВСКА ДАФКОВА!

Posted by Радио Лидер on Friday, April 16, 2021