Партијата денес има пет митинзи во: Кичево, Долнени, Кривогаштани, Крушево и Прилеп.

На митингот кој ќе се одржи во Крушево свое обраќање ќе имаат генералниот секретар на ВМРО-ДПМНЕ Ѓорѓија Сајкоски и Антонијо Милошоски, член на ИК на ВМРО-ДПМНЕ.

Настанот можете да го следите во живо на линкот во продолжение: