Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски закажа прес-конференција за денеска.

Според информациите од партијата, Мицкоски прес-конференцијата ќе ја одржи во 12 часот во просториите на ВМРО-ДПМНЕ.

Прес-конференцијата можете да ја следите во живо на линкот во продолжение: