Настанот кој ќе започне во 20 часот ќе биде на плоштадот Александрија.

ВМРО-ДПМНЕ ги одржува своите трибини наречени „Промоции на политики – Македонија за сите луѓе“.

Промоција на политики, Македонија за сите луѓе – Прилеп 29.07.2021

Промоција на политики, Македонија за сите луѓе – Прилеп 29.07.2021

Posted by Hristijan Mickoski on Thursday, July 29, 2021