Следете во живо.

Утро со Златев

ИЗРАЕЛ СЕ БОРИ ПРОТИВ ТЕРОРИЗМОТ. ДОДЕКА НА СОЦИЈАЛНИТЕ МРЕЖИ ВО МАКЕДОНИЈА СЕ ШИРИ АНТИСЕМИТИЗАМ.
ЕКСКЛУЗИВНО ИНТЕРВЈУ СО РАБИ СЕДАРК, ЕКСПЕРТ ЗА БЛИСКИОТ ИСТОК.

Posted by Радио Лидер on Sunday, May 16, 2021