На оваа седница исто така се очекува да се гласа и за измените во Изборниот законик, кои ќе овозможат употреба на „фингерпринт“ терминали на претстојните Локални избори кои исто така се одложуваат за крајот на октомври.

Проследете ја седницата во живо

Продолжува седницата за одложување на пописот | Fillon seanca plenare për shtyrjen e #Regjistrimit dhe #KodinZgjedhor

Продолжува седницата за одложување на пописот | Fillon seanca plenare për shtyrjen e #Regjistrimit dhe #KodinZgjedhor

Posted by TV21 on Friday, April 2, 2021