Премиерот Зоран Заев и претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски денес во Клубот на пратеници одржаа тет-а-тет средба.

Средбата доаѓа по понудата на Мицкоски која беше прифатена од Заев.