Следете во живо.

Утро со Златев

КАКО ВЛАСТА ГИ ЗАНЕМАРУВА ЛИЦАТА СО ПОПРЕЧЕНОСТ? РАЗГОВАРАМЕ СО СУАРЕТ АЛИША, ОД КОАЛИЦИЈАТА "МЕНУВАМЕ"!

Posted by Радио Лидер on Monday, April 19, 2021