Како што пишуваат српските медиуми, насилникот удирал и по случајните минувачи.

За време на инцидентот, пристигнал и автомобил, кон кој насилникот се обидел да ја повлече девојката. Откако таа влегла во автомобилот на насилникот, случаен минувач прошол и го извлекол него од возилото, а кратко потоа пристигнала и полицијата.

Се уште нема официјални информации за која е причината за инцидентот.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad)