Списокот на Претседателот Бајден на санкции за спречување на состојбите со безбедноста, корупцијата и криминалот во Македонија од прилика би требало да изгледа вака:
1. Заев
2. Рашковски
3. Ден Дончев
4. Катица Јанева
5. Лидија Димова
6. Русковска
7. Кацарска
8. Шеќеринска (бонбона бизнис)
… продолжи го предлог-списокот

Фејсбук статус на Стефан Андоновски од ВМРО-ДПМНЕ.