– Нормално е дека ќе ни биде малку тешко, во некои моменти бевме многу подобри од нив, но добро. Тие имаа шанси, ги искористија подобро од нас. Среќен сум што сме тука, што екипата е жива и даваме се што можеме од себе од срце и да родолжиме. Имаме уште два натпревари, да анализираме каде ни се грешките, истакна Барди.

Тој посебно се заблагодари на македонската публика!