На 23.01.2023, поради уличен дефект на ул.10 бр.150 Батинци, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од Батинци и Љубош.

Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 10:00 часот до завршување со санација на дефектот.