Почитувани колеги, членови на здравствената комисија, ве замолувам:

– На првиот состанок ревидирајте ја бесмисленоста на одлуката ЗА ВИСТИНСКИ ПРЕЛЕЖАНИТЕ и 45 дена заменете ги со логичните 9-12 месеци.

Тие луѓе веќе поминаа една голгота, ИМААТ ИМУНИТЕТ и не ги терајте со сила во прегратките на антива* серските промотори.

-Одлуката еден ден по прва доза да се имаат сите права е медицински и епидемиолошки неиздржана и е погрешен начин за стимулација на им*низацијата, пишува докторот на Фејсбук.

Беќаровски им порача на колегите да останат тоа што најдобро го знаат ДОКТОРИ, а не политиканти.