Без електрична енергија утре од 8:00 до 12:00 часот ќе бидат корисниците од улица „Загребска“, подулица 1, во Општина Центар. Како што информираат од Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, прекинот е поради изведување на веќе закажани работи од ЕВН Македонија АД.