ЈП „Водовод и канализација“ – Скопје информира дека поради дефект во шахта на улица „Руџер Бошковиќ“, кај градинката, без вода ќе бидат корисниците од улиците „Иван Арговски“, „Гиго Михајловски“, дел од улица „Руџер Бошковиќ“ и „Бранислав Нушиќ“.