Тој на Фејсбук напиша статус каде на кратко го напиша неговиот став.

– За Албанциве нема корона… нема проблем со систем… нема слаб интернет… нема проблем со формулар… За сирото македонЧе се е проблем… тоа ќе бојкотирало… завалијата!!! Да се плукнам на генот предавнички, да се плукнам!!!, напиша Богојески.

За Албанциве нема корона… нема проблем со систем… нема слаб интернет… нема проблем со формулар…

За сирото…

Posted by Петар Богојески on Sunday, March 21, 2021