ЈП Водовод и канализации известува за прекин во водоснабдувањето на неколку улици во општина Карпош.

На ден 16.03.2021 (вторник), поради стопирање на стара водоводна линија на ул.Бриселска 10, без водоснабдување од 09:00 часот до завршување со санацијата на дефектот ќе останат корисниците од улиците: Бриселска, Софиска, Његошева, дел од ул.Стокхломска (општина Карпош).