Богдан Илиевски со критика до СДСМ:

До кој и да е на утринска смена во јадниот штаб:

-Ако беше квалификацијата НАСИЛСТВО, а не ТЕРОРИЗАМ никој немаше да протестира. Ни браќата по затворите.

-А вие пуштете уште 4-5 соопштенија до 12 саат, тамам да испровоцирате уште 4-5 илјади луѓе да излезат на улица.

Да, крајот вака мириса.

 

До кој и да е на утринска смена во јадниот штаб:

-Ако беше квалификацијата НАСИЛСТВО, а не ТЕРОРИЗАМ никој немаше да…

Posted by Богдан Илиевски on Sunday, April 25, 2021