Поради уличен дефект ф 80 мм на ул. „Орце Николов“ (кај Вардар Мебел), прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од ул. „Алберт Ајнштајн“, „Домбас“ и дел од Бул. „Илинден“.

Како што информираат од ЈП „Водовод и канализација“ – Скопје, прекинот на снабдувањео со вода ќе трае од 09:00 часот до санирање на дефектот.