Не престануваат коментарите по морбидната изјава на премиерот Зоран Заев кој кажа дека „Болницата во Тетово беше без дозвола за градба, па што сега, да се посипеме со бензин и ние да се замозапалиме?“

Новинарот Љупчо Златев се јави со коментар на социјалната мрежа Фејсбук по скандалозна изјава на премиерот.

– Доколку на наредните избори дадете глас за кандидат предложен од Заев, вие сте комплетен идиот! Тоа е се што имам да кажам во врска со оваа изјава, напиша Златев на својот Фејсбук профил.