Младите од УМС преку транспарент „Сакаме да ви честитаме 1-ви април, но со Заев секој ден е ден на лагата“ поставен на надвозник во централното подрачје на Скопје потсетија на секојдневните лаги на премиерот Зоран Заев.

Погледнете ја паролата: