Додека властите упатуваат пораки кон народот со слоганот „Седи дома“ тие даваат скандалозно високи суми по хотели и за авионски карти. Од известувањата кои може да ги погледнете на сајтот на Бирото за јавни набавки може да забележиме високи суми за авио билети и хотели.

Повеќе може да погледенете од фотографиите во продолжение.