Чад излегува од хотелот Мериот на плоштадот Македонија во Скопје, пишува порталот Локално.

Според очевидци, во тек е евакуација на персоналот.

Засега нема информации што го предизвикало чадот, но се сомнева на пожар.

Повеќе фотографии на Локално.мк