И верувале или не Скопјанец веќе успеа да го пополни! На Инстаграм тој вчера објави фотографии од неговиот пополнет албум и дали е светски рекорд не знаеме, но мора да се признае дека четири дена се сериозно брзо време за пополнување на ваков албум.