Тоа е атрактивната Дијана Хркаловиќ , државен секретар во МВР.

Таа даваше исказ за сорботката со Велимир Беливук но немаше докази да биде покренато обвинение.

 

Дијана е фотографирана како тренира бокс со навивачи на ФК Рад, кои се стара екипа на Веља.

Од она што можеме да видиме како Дијана жестока удира во вреќата можеме да заклучиме дека Дијана е опасна женска.