Воведуваме нов пристап при реконструкцијата на специфичните улици во нашиот град! Од денес почнавме со рехабилитација на улицата Кежовица, која ќе ја поплочиме со бехатон, со што оваа улица во славното Ново Село ќе добие нов изглед после долги години, стои во Фејсбук статусот на градоначалникот на општина Штип, Иван Јорданов.

Оваа пролет, штипјани неминовно ќе го забележат посветеното и активно работење за подобрување на животот на секој граѓанин на нашата општина, додава тој во својата објава.