Не престануваат националистичките пароли на албанските политичари во Македонија, а со ваква реторика се јави и Касами кој објави за „главниот град на Албанците во Македонија“.

Добредојдовте во главниот град на Албанците во Северна Македонија, напиша на „Фејсбук“ градоначалникот на Тетово oд партијата БЕСА, Билал Касами.

Неговата објава предизвика бројни реакции кај корисниците на социјалните мрежи. Реакциите од Македонците може да се забележат и во коментарите на самата објава.