НАРОДОТ ДОАЃА ПО СВОЕТО! Бутел на нозе! Објави на својот Фејсбук профил, градоначалникот на општина Бутел, Дарко Костовски.

Македонскиот народ од рано наутро со огромна поддршка за кандидатот на ВМРО – ДПМНЕ, Гордана Силјановска Давкова. Време е македонскиот народ да си го врати достоинството и честа! Одиме на голема двојна победа! Да живее ВМРО! Вечна да е Македонија! Порача Костовски.