Тој на Фејсбук ја сподели оваа информација, повикувајќи ги сите да го проследат гостувањето.

Следете го моето гостување на ТВ 21, вечерва во 21:30 часот.

Posted by Hristijan Mickoski on Thursday, April 1, 2021