Седат Шабани,полицаец од полицијска станица Бит Пазар фатен од турска полиција со 75 кила бело!
Оливер Спасовски излези од дупка!!!
Затоа на дуи-нг бизнис не им се напушта влада!
Сите на купче ке си одговарате,СИТЕ!
И ова од “режимот” да не случајно 2017 е забораена у кола??, пишува Петров на својот фејсбук профил.