– Во духот на празникот Курбан Бајрам им посакавме здравје, среќа и благосостојба во домовите, како и желби за поуспешен и подобар живот за нив и нивните најблиски. Исто така одржавме и седница на ОК заедно со членовите на ОК Чашка, кои се мотивирани и подготвени за локалните избори и нова голема победа, истакна Мисајловски по средбите со граѓаните.