За време на мојата посета на Словенија имав средба и со австрискиот канцелар Себастијан Курц. Разговаравме за мојата кандидатура за Општина Аеродром и за поддршката на Австрија преку свои искуства и знаење за многу проекти! Од Аеродром ќе започнат промените во цела Македонија! 🇲🇰 🇦🇹, напиша Муцунски.