– Сакам да се заблагодарам на преку 100.000 граѓани на Македонија , од сите краишта на Македонија, од сите градови и села кои во само една недела се потпишаа на иницијативата на ВМРО-ДПМНЕ за одложување на пописот, напиша Николоски на „Фејсбук“.

Сакам да се заблагодарам на преку 100.000 граѓани на Македонија , од сите краишта на Македонија, од сите градови и села…

Posted by Aleksandar Nikoloski on Wednesday, March 31, 2021