Потпретседателот на ВМРО ДПМНЕ, Александар Николоски, на својот фејсбук профил најави вклучување во вестите на Канал 5 ТВ, каде ќе зборува отворено за националното понижување со кое се соочува земјава.

-Во 18:05 часот следете го моето вклучување во вестите на Канал 5 ТВ. Отворено ќе зборувам за националното пониживување со кое се соочува Македонија, напиша Николоски.