Во овој повод, на Фејсбук се огласи членот на Извршниот комитет на партијата, Игор Николов.

-Место да работи, пратил луѓе да сликаат. Место 5% за здравствените работници, парите ги дава на пиарџиите… Оди си човеку, му порача Николов на министерот Венко Филипче.

 

Место да работи, пратил луѓе да сликаат.
Место 5% за здравствените работници, парите ги дава на пиарџиите…

Оди си човеку!

Posted by Igor Gila Nikolov on Saturday, April 10, 2021