На 10.05.2021 во 12.00 часот во Полициската станица Аеродром Д.И.(43) од Скопје пријавил дека на ул.„23 Октомври“ неговиот син бил каснат од куче скитник.

На 10.05.2021 во 21.00 часот во Полициската станица Аеродром А.Ш.(43) од Скопје пријавил дека на бул.„Јане Сандански“ бил каснат од куче скитник.