Во нивно друштво е и фудбалската легенда Дарко Панчев.

Навиваме за нашите заедно со легендата на македонскиот фудбал Дарко Панчев. Навивачкиот дух го има и австрискиот амбасадор Вуцас. Верувам дека нема да нè „скара“ вечерашниот натпревар, напиша Пендаровски на социјалните мрежи споделувајќи и фотографии.