Генералниот секретар на ВМРО-ДПМНЕ, Ѓорија Сајкоски упати честитки за големата победа на ОК на ВМРО-ДПМНЕ на изборите за нов Совет на општина Тетово.

-Ја надополнивме победата од локалните избори.

Граѓаните на Тетово покажаа дека се спремни за промени,проекти и победи за подобро Тетово.

Според резултатите предвремени парламентарни извори се повеќе од неопходни, напиша Сајкоски.