-И уште еднаш!!!
Неџат, дворската будала на Заев!
Неговиот илузионист и магионичар Неџат Худини. Му влегува во шупак сосе кондури со еден потег!
Само за вас!, пишува на Фејсбук, актерот Сашо Тасевски.

 

И уште еднаш!!!
Неџат, дворската будала на Заев!
Неговиот илузионист и магионичар Неџат Худини. Му влегува во шупак сосе кондури со еден потег!
Само за вас!

Posted by Sasho Tasevski on Thursday, May 6, 2021