Само преплашена и однародена власт, во сред криза турка црна кампања за опозициски лидер, како да сме среде избори, истакнува пратеничката Гордана Силјановска Давкова.

„СЕБЕСКЕНИРАЊЕ!

Само ВЛАСТ разнебитена до непрепознавање, само ПРЕПЛАШЕНА и ОДНАРОДЕНА ВЛАСТ до степен на НЕПРИЗНАВАЊЕ, само ДЕБИЛНА ВЛАСТ, само МИЗЕРНА власт среде ТОТАЛНА КРИЗА и СКРИНИНГ процес фрла пари ВО ВЕТЕР и/ли во КЛИЕНТЕЛИЗАМ, туркајќи ЦРНА ПРОПАГАНДА кон опозицискиот лидер.

Човек има впечаток дека сме сме среде валкани парламентарни ИЗБОРИ од кои ВЛАСТА БЕГА“ – вели таа!