-Во втората фаза се опфатени улиците 203, 202 и дел од улица 200. Инвестицијата е вредна 10.603.377 денари, средства од буџетот на општина Гази Баба, додава тој.

Тој напиша дека се инвестира во секое населено место.

– Гази Баба се гради и менува. Ова е само почеток, следуваат години на развој и напредок насекаде низ нашата Гази Баба, додава Стефковски во својот Фејсбук статус.