Бидејќи и тој „реновира“ зградата поради „проблем со водоводната инсталација“! (Види какво поклопување, просто неверојатно)

Еве поглед на цела ситуација.

Црвената линија е улицата правена без договор. Стрелката е адресата на зградата на Шилегов. Не може Шилегов да мрдне со тоа колите „што ги нема“, а да не мине на Варшавска.

Точно знае Шилегов кога е правен зафатот.
Се’ ќе излезе на виделина! – коментира Стоилковски.

 

Кажа нешто Петре Шилегов за криминалот со водовод или се крие?
Бидејќи и тој “реновира” зградата заради “проблем со…

Posted by Naum Stoilkovski on Monday, September 20, 2021