Другпат пак да бидеш арогантен и циничен ко ќе те прашаат од каде пари за хациенда и за одмор во Мексико. И да расчистиме. Ова што апсат блиски на Заев, не е зашто тој решил да спроведе правда. Ова е затоа што им дојде преку глава на оние странци кои го штитат ОЈО, да гледаат како власта на СДСМ и ДУИ прави од земјава нарко рај, пишува Тасевски.

Ел Гранде Рашко во Канкун, сега ќе биде сењорита во Шутка.
Другпат пак да бидеш арогантен и циничен ко ќе те прашаат…

Posted by Sasho Tasevski on Friday, April 16, 2021