Македонија

Има разлика меѓу маргиналното влијание и ангажман на СДСМ и динамичната агенда на Мицкоски во НАТО – Помина времето кога патувањата на Заев и неговиот неврохирург беа лични цели да отвораат фирми, да возат мотори и да ја распродаваат Македонија, вели Јаревски

13.07.2024. 18:50