Овојпат со морбиден пост во кој посочува дека загинал Антонијо Милошоски.

Загинал Антонијо Милошоски!?
На автопатот Скопје-Брисел, денеска се случи тешка сообраќајна несреќа во која животот го загуби Антонијо Милошоски.
Пратеникот на Злото.
Македонија е во шок.
Телото на починатиот ќе биде изложено во Музејот на македонската борба против слободата.
Починатиот ќе биде погребан во Алејата на говњарите на градските гробишта во Скопје. Пола во македонската земја што толку многу ја сакаше, а пола над земјата, како споменик на себе и на своето (не)дело!, пипува Тричковски.

Загинал Антонијо Милошоски!?

На автопатот Скопје-Брисел, денеска се случи тешка сообраќајна несреќа во која животот го…

Posted by Branko Trickovski on Monday, March 29, 2021

Ваквиот статус, како и многу претходни, наиде на осуда кај многумина.