Едно момче е рането во двете нозе, но неговиот живот не е загрозен. Тој бил застрелан од маскиран напаѓач кој побегнал од местото на настанот, пишува РИНА.

Според првите информации, денешниот инцидент е поврзан со група млади момчиња кои и биле претходно познати на полицијата.