Имено, ветрот ги собори таблите, но за среќа придружбата на Заев од позадина спречи истите да паднат и да направат штета.

Погледнете во продолжение:

 

Путерот го спаси Џинџерот!

Posted by Радио Лидер on Friday, March 26, 2021

Таблите ги фати Љупчо Николовски, но по вчерашниот гаф на Заев за „џинџерот“ и аферата на Николовски со „путерот“, ние го сатирично ставивме овој наслов.