Останува на сила полицискиот час кој трае од 22 до 05 часот изутрина, а со последната одлука на Владата, по препорака на Комизијата за зарани болести, засега оваа рестриктивна мерка во насока на спречување на ширењето на корона вирусот ќе трае до 6.април.