Видео снимено од српски турист во Бечичи, Црна Гора е хит на социјалните мрежи, бидејќи прикажува млад пар кој без срам се препушта на страстите на лежалки меѓу останатите гости на плажата.

Видеото почнува со келнерот кој, кога видел што се случува, во шок го испуштил послужавникот.